Autentificare

Anunțuri

Informatii alegeri departament

Informații legate de alegerea directorului de departament, a membrilor Consiliului departamentului, a Consiliilor facultăților și a Senatului UNSTPB, în cadrul Departamentului de Hidraulică, Mașini Hidraulice și Ingineria Mediului.

Data, ora, sala în care se desfășoară alegerile:

Joi 29.02.2024, ora 10:00, sala ELa 118.

Citește mai departe...

Concursuri posturi didactice 12.23

Departamentul de Hidraulică Mașini Hidraulice și Ingineria Mediului, din Facultatea de Energetică, a Universității Naționale de Știintă și Tehnologie Politehnica București, anunță scoaterea la concurs a postului didactic vacant pe perioada determinată nr. 31 - Șef lucrări

Informațiile legate de concurs se găsesc în documentele pdf atasate mai jos.

In Memoriam - Radu POPA

Prof. dr. ing. Radu POPA

18 mai 1946 – 28 decembrie 2023

 

Sincere regrete pentru trecerea în neființă a colegului și profesorului nostru Radu POPA!

De-a lungul a 46 de ani, din 1974 și până în 2020, Radu POPA a fost un membru activ al Departamentului de Hidraulică, Mașini Hidraulice și Ingineria Mediului (DHMHIM), de la Facultatea de Energetică a Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București (UNSTPB).

Citește mai departe...

In Memoriam - Diana BROBOANĂ

Prof. dr. ing. Diana BROBOANĂ

3 iunie 1958 – 27 decembrie 2023

 

Cu profundă tristețe, vă anunțăm că prietena și colega noastră Diana BROBOANĂ s-a stins din viață astăzi, 27 decembrie 2023, la vârsta de 65 de ani.

Diana BROBOANĂ a dăruit 38 de ani din viață carierei didactice, din care peste 32 de ani în cadrul Departamentului de Hidraulică, Mașini Hidraulice și Ingineria Mediului (DHMHIM), de la Facultatea de Energetică a Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București (UNSTPB).

Citește mai departe...

Concursuri posturi didactice 10.23

Departamentul de Hidraulică Mașini Hidraulice și Ingineria Mediului, din Facultatea de Energetică, a Universității POLITEHNICA din București, anunță scoaterea la concurs a următoarelor posturi didactice vacante pe perioada determinată: 

  • postul nr. 39 - asistent universitar
  • postul nr. 40 - asistent universitar

 

Informațiile legate de concursurile pentru aceste posturi didactice se găsesc în documentele pdf atasate mai jos.

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com